Hogyan működik....

Hogyan is működik az oldal?

1. Háttérszín átállítás

6 szín közül választhatsz: zöld, kék, piros, rózsaszín, szürke és fekete.
Az alábbiakban láthatszt mintát.


Zöld:

Kék:

Piros:

Rózsaszín:

Szürke:

Fekete:Vissza az oldal tetejére


2. Dobozszín átállításA dobozok színét egyenként állíthatod be. 6 féle szín közül választhatsz: okkersárga, piros, türkizkék, világosszürke, narancssárga és világos zöld. Az alábbi képen láthatod hogy tudod beállítani a dobozok színét.

3. Dobozok mozgatásaA dobozokat egyenként tudod a neked megfelelő helyre mozgatni. A böngésződben ezután el is tárolódik ez a beállítás, nálad ezután így fog megjelenni az oldal. Természetesen később bármikor változtathatod a dobozok helyét.
Lássuk egy példán keresztül: mozgassuk át A Videók dobozt a bal oldali oszlopól a középső oszlopba a Gazdaság doboz alá.

4. Dobozok bezárása - megnyitásaA neked szükségtelen dobozokat bezárhatod, ekkor csak a doboz címe látszik. Így később könnyen megnyithatod, ha mégis szükséged lesz rá, ezt a második képen láthatod is.5. KedvencekbeA kedvencek közé Internet Explorer és Mozilla Firefox böngésző esetében a Kedvencek (az oldal tetején jobb oldalon) ikonra kattintva teheted az oldalt.

6. Legyen a kezdőlapomKezdőlapnak Internet Explorer esetében a Legyen a kezdőlapom (az oldal tetején jobb oldalon) ikonra kattintva teheted az oldalt.

Internet Explorer 7.0 esetében a felbukkanó párbeszédablakban választhatsz az alábbi két lehetőség közül, kizárólagos kedzőlapod legyen az Indulópont.hu vagy a kezdőlapok közé kerüljön be.

Mozilla Firefox esetén nem működik az ikonra való kattintás. A következő lépéseket követve állíthatod be kezdőlapként az Indulópont.hu-t a Mozilla Firefoxban.

Az ezután megjelenő párbeszédablakban elvégzed az alábbi beállításokat:Szex-start.hu az egyedi, szerkeszthető kezdőlap, a kedvenc weboldalaid egyhelyen

Egyedi szerkeszthető kezdőlap, startoldal. Ha ezt állítod be nyitólap kezdőlap kezdőoldal akkor ez a nyitooldal startoldal de nevezhetjük kezdolap vagy kezdő lap nak is. Egyedi kezdőlapot szeretnél? Itt a lehetőség... Szex-Start, Csúcs-szuper egyedi kezdőlap mindenkinek bárhonnan, Egyedi kezdőlapot szeretnél? Itt a lehetőség...Szex-start, Egyedi kezdőlapod bárhonnan elérhető, Nincsen megfelelő indulóoldalad ? Szex-start.hu! Gyorsan és egyszerűen mindenkinek, Személyreszabott indulólapok egyszerűen, Kedvenc weboldalaid egyhelyen... INDULO PONT, szex-start bárhonnan elérhető kedvenc oldalaid INDULJON A PONT, Szex-Start !!!, Unnod a semmire nem használható kezdőlapokat? Színesítsd meg a kezdőlapod. Szerkessz, alkoss tökéleteset....Szex-Start Mindenki azt kapja, ami jár... Szex-Start kezdőlap gyorsan, egyszerűen, Spórolj időt... Kedvenc linkjeid összegyűjtve egy helyen, bárhonnan szex-start kezdolap indulo lap oldal startoldal aukció start oldal autó blog bulvár start lap egészség indulo oldal film gazdaság gyerek hírek hivatalok humor időjárás idős ingatlan játék keresők közösség levelezés menetrend női portálok rádió sport szótár társkeresés térkép tv utazás videó zene startoldal